1. LOTUL I - 5000 mp.

 
Terenul se afla in jurisdictia orasului Pantelimon, jud. Ilfov, la aproximativ 30 min de Piata Universitatii.

Lotul este in documente extravilan, dar prin Planul Urbanistic Zonal toata zona a fost incadrata in "extravilan industrial".  In apropierea lotului (cca 80-90 m) exista instalat un stalp de curent trifazic si conducta de gaze care alimenteaza in prezent un obiectiv privat aflat in plina activitate de cca 4-5 ani, situat in vecinatatea tarlalei (vizualizare pozitie pe harta).
Accesul la teren se realizeaza din Soseaua de Centura a capitalei (prin drum balastat), imediat dupa prima unitate militara din vecinatatea sediului FRANKE.
Terenul este pozitionat in planul II, la cca. 800-900 m de asfalt, pe partea dreapta a centurii in directia de mers spre localitatea Otopeni (localizare).
 
Pret: 10 euro/mp 
Important: NU exista comision de agentie imobiliara.
Exista numar cadastral si carte funciara.
Nu vand parcele, nu se fragmenteaza, va rog nu insistati.
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.
 
 
2. LOTUL II - 25.000 mp 
 
Terenul se afla in jurisdictia orasului Pantelimon, jud. Ilfov, la aproximativ 30 min de Piata Universitatii si se incadreaza prin PUZ in zona de "extravilan industrial". 
 
Accesul se realizeaza din Soseaua de Centura a capitalei (prin drum balastat), imediat dupa a 2-a  unitate militara, dupa coborarea de pe podul peste calea ferata Bucuresti-Constanta (vizualizare pozitie pe harta).
Lotul este pozitionat in planul II, la cca. 1500 m de asfalt, pe partea dreapta a centurii, in directia de mers spre localitatea Otopeni. Terenul se invecineaza pe o latura cu gardul din spatele unitatii militare (localizare).
 
Pret special: 4 euro/mp 
Important: proprietar (fara comision de agentie imobiliara);
Exista numar cadastral si carte funciara;
Se vinde intreaga suprafata, nu se parceleaza.
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.